Kanelboller med æbler:
14 stk.
2 dl minimælk,
25 g gær,
1 spsk honning,
1 tsk salt,
1 spsk olie,
1 spsk kanel,
200 g revet æble,
300 g hvedemel,
200 g grahamsmel.
- rør gæren ud i lun mælk,
- tilsæt honning, olie, kanel, æble og begge typer mel og ælt godt sammen.
- tilsæt evt lidt ekstra mel, hvis dejen er meget klistret,
- lad dejen hæve i 30 min,
- form bollerne og sæt på bageplade med bagepapir,
- lad bollerne efterhæve i yderligere 20 min,
- pensl bollerne med sammenpisket æg,
- bag bollerne ved 180 grader i 15-20 min.
Energiindhold pr. 100 g:
Kcal: 220, Protein: 6,5, Fedt: 2,5, Kulhydrat: 41
Velbekomme :-)
Mums det lyder sundt og lækkert, de må straks prøves.
SvarSlet