fredag den 20. januar 2012

Barbapappa kage.

Idag er der blevet lavet en fin Barbapappa kage til Madeline, der bliver 2 år :-) Det er første gang, jeg laver den form kage, men synes den er blevet super fin..
Kagen er chokoladekage med lys chokolademousse imellem. Armene er cake pop masse. Kagen er smurt op med vaniljefrosting inden fondant  er lagt på. Kagen rækker til ca.16-18 pers.

Her kan I se kagen efter den er skåret til, lagt sammen med mousse og armene modelleret i cake pop masse.










5 kommentarer:

  1. Godt fundet på, den er bare SÅ sød. Vil gætte på, at den blev "et hit" hos modtageren. :o)

    SvarSlet
  2. Hvor er den fin. Du er simpelthen så dgtig !

    Jeg vil prøve at give mig i kast med denne kage til min datters 4 års fødselsdag, men har et par spørgsmål.

    Kan man lave det hele dagen i forvejen og så ligge den sammen og pynte på dagen?
    Hvad har du brugt til at røre cake pop massen sammen med?
    Hvor kan jeg finde opskriften på vaniljefrostingen?

    Jeg håber, jeg kan finde ud af det - er fuldstændig nybegynder :)

    SvarSlet
  3. Hejsa, ja du kan sagtens lave det hele dagen før :-) Jeg har taget kageresterne, der er skåret fra, så kagen kom til at ligne Barbapappa og æltet det sammen med vanilje frosting til det har fået rom kugle konsistens. Vanilje frosting er 300 g flormelis, 100 g smør, 3 tsk vanilje sukker, og en lille sjat mælk, alt piskes sammen til ensartet masse. Jeg er sikker på du godt kan lave en fin kage og glæder mig til at høre om resultatet..
    Pia

    SvarSlet
  4. Mange tak for svaret.

    Er virkelige imponeret over dine kager. Jeg vender tilbage efter den 11.8, hvordan det er gået :)

    SvarSlet