søndag den 3. juli 2011

Toblerone creme.

Tobleronecreme er god til fyld i kager samt til at blande med kagekrummer til cake pop masse.

Du skal bruge:

5 dl. Piskefløde
400 g Toblerone


- Fløden piskes til stiv flødeskum.
- Chokoladen smeltes (gerne i en chokoladesmelter, så det ikke bliver for varmt)
- Chokoladen vendes i flødeskummen, og stilles på køl en times tid.

Hvis du ønsker lidt knas i moussen, hak evt. 4 stk. Daim og bland det i chokoladen inden det vendes i flødeskummen.

4 kommentarer:

  1. Den opskrift synes jeg at kunne genkende.. ;o) mums

    SvarSlet
  2. Ja, dejligt at du ville dele dine opskrifter med mig :-)

    SvarSlet
  3. Hvor meget fyld bliver det til? :D hehe
    er det fx 1 lag i en Ø25? :)

    SvarSlet
  4. hejsa, ja der bliver til et lag :-)

    SvarSlet