lørdag den 22. september 2012

Kirsebærmousse.

Så har jeg endelig fået afprøvet kirsebærmousse og hold da op, det er lækkert.

Du skal bruge:

1 glas kirsebærsovs fra den gamle fabrik,
1/2 l piskefløde
7 blade husblas.

- Blend kirsebærsovsen til ensartet masse,
- Udblød husblas i koldt vand
- Varm en lille smule af kirsebærmassen og smelt den udblødte husblas heri.
- Tilsæt resten af kirsebærmassen lidt efter lidt, så det bliver tempereret.
- Pisk piskefløden til skum og vend det i kirsebærmassen.

Stilles på køl ca 6 timer. Inden det bruges i kagen kan der med fordel vendes 200 g grofthakket mørk chokolade i..

8 kommentarer:

  1. Mums, hvor lyder den god! Den ryger straks ind i min opskrift samling!

    SvarSlet
  2. Må gemmes og prøves, super ide

    SvarSlet
  3. Ja den smagte også super lækkert.. og så er det bare så nemt :-)

    SvarSlet
  4. Er der til to lag i en springform str?

    SvarSlet
  5. Hejsa, hvis du laver en kage i 20-25 cm's diameter så er der til 2 lag :-)

    SvarSlet
  6. Er det et stor eller lille glas kirsebæesovs du bruger?

    SvarSlet
  7. Det er det store fra Den gamle fabrik.

    SvarSlet
  8. vil straks gå i krig. Tak!

    SvarSlet