Så har jeg endelig fået afprøvet kirsebærmousse og hold da op, det er lækkert.
Du skal bruge:
1 glas kirsebærsovs fra den gamle fabrik,
1/2 l piskefløde
7 blade husblas.
- Blend kirsebærsovsen til ensartet masse,
- Udblød husblas i koldt vand
- Varm en lille smule af kirsebærmassen og smelt den udblødte husblas heri.
- Tilsæt resten af kirsebærmassen lidt efter lidt, så det bliver tempereret.
- Pisk piskefløden til skum og vend det i kirsebærmassen.
Stilles på køl ca 6 timer. Inden det bruges i kagen kan der med fordel vendes 200 g grofthakket mørk chokolade i..
Mums, hvor lyder den god! Den ryger straks ind i min opskrift samling!
SvarSletMå gemmes og prøves, super ide
SvarSletJa den smagte også super lækkert.. og så er det bare så nemt :-)
SvarSletEr der til to lag i en springform str?
SvarSletHejsa, hvis du laver en kage i 20-25 cm's diameter så er der til 2 lag :-)
SvarSletEr det et stor eller lille glas kirsebæesovs du bruger?
SvarSletDet er det store fra Den gamle fabrik.
SvarSletvil straks gå i krig. Tak!
SvarSlet