fredag den 27. april 2012

Piping gel.

Så blev jeg inspireret af Momses univers og har valgt selv at lave piping gel.. Momse har en super nem opskrift, som er lige til at gå til. Virkelig nemt at lave :-)

Opskriften har jeg fundet her.

Du skal bruge:

3 blade husblas,
1 lille spiseske koldt vand,
ca. 2,4 dl glukose sirup (passer med indholdet i flasken fra Dansukker).

Udblød husblassen i koldt vand i ca 10 min.
Smelt husblas med 1 spsk. vand i en gryde for svag varme (må ikke koge).
Tilsæt sirup lidt efter lidt og varm godt igennem.
Når geleen er kølet af, skummes overfladen, så geleen bliver klar.
Kan derefter indfarves med pastafarver efter behov.
Opbevares i køleskab, hvor  det kan holde sig i ca. 3 mdr.

1 kommentar:

  1. Hej - Tænkte på om fondanten ikke smelter hvis man smører det ovenpå en kage? :)

    SvarSlet