søndag den 1. april 2012

Hello Kitty vol 4.

Så er der atter lavet en Hello Kitty kage. Denne gang til Josephine, der fylder 4 år. Kagen er chokoladebunde med lys chokolademousse. Smurt op med vanilje frosting inden fondant er lagt på. Den nederste kant på kagen er pynten med Royal Icing, der er tyllet på.


3 kommentarer:

 1. Hej Pia
  Du laver simpelthen de skønneste kitty kager!!! Min datter bliver 4 og har bestilt en kitty kage såinspireret af din har jeg tænkt mig at kaste mig ud i kagekunsten - en gang skal jo være den første. Tænker at din vanille frosting lyder som en meget børnevenlig creme til opsmøring, er d noget du vil dele en opskrift på?
  Mvh, Christina

  SvarSlet
 2. Hejsa, tusind tak for roserne.. vanilje frosting er super nemt, 300 g flormelis, 100 g smør (ikk smørbar), 3 tsk vanilje sukker, og en lille sjat mælk piskes sammen og smøres på kagen.. god fornøjelse.

  SvarSlet
 3. hej. Min datter fylder også 4 og vi skal holde fest her den 7 juli. Jeg har dog lidt erfaring med at lave kager, men er det er form du har til denne kage eller? Hilsen Heidi vang Dauglykke. (jeg har skrevet til dig inde på fb, så du kan bare svare derinde. ;o)

  SvarSlet