tirsdag den 26. juli 2011

Leg med Royal Icing.

Jeg har fået nogle nye tyller og de måtte prøves..  Jeg har lavet 1x Royal Icing af 1 bæger past. æggehvide, 1 tsk citronsaft og ca 300 g flormelis. Dette piskes indtil det danner små toppe. Efterfølgende har jeg delt det i 4 portioner og indfarvet med pastefarver.
Jeg har lavet muslingeskaller og blomster. Jeg sprøjtede ud på bagepapir og lod dem ligge og tørre ca 24 timer, inden jeg lagde dem i en æske. Tænker de kan være gode til at pynte cup cakes med..


Små muslinge skaller.


Blomster.

4 kommentarer:

  1. Ihh hvor fint.
    Jeg har endnu ikke prøvet at lave blomster af royal icing. Jeg er faktsik lidt skræmt ved tanken. Er det ikke svært?
    Hilsen Heidi

    SvarSlet
  2. Heidi, det er meget nemt at arbejde med, så det skal du ikke være skræmt af :-)

    SvarSlet
  3. Hvor længe ka de holde sig inden de skal bruges?

    SvarSlet
  4. De kan holde flere måneder, bare de ligger i lufttæt æske..

    SvarSlet