torsdag den 2. februar 2012

Chokolade, nougat og hasselnødde mousse.

Jeg har forsøgt mig med en ny mousse - og den smager fantastisk :-)

Du skal bruge:
150 g lys chokolade,
100 g nougat,
4 blade husblas,
1/2 l piskefløde.
100g hakkede hasselnødder.

- Udblød husblassen i koldt vand.
- knæk chokoladen ud i små stykker og skær nougat ud i små stykker og kom i en skål.
- varm fløden op (må ikke koge) og smelt det udblødte husblas i den varme fløde.
- hæld den varme fløde over chokolade/nougat
- kom film, der dækker helt ned til overfladen på skålen med fløde chokolade massen.
- stil på køl minimum 4 timer.
- pisk chokolade fløde massen let op med en håndmixer. (pas på, du ikke får pisket det for meget, så kan du risikere at det skiller)
- Vend de hakkede hasselnødder i moussen.

Så er moussen klar til at bruge som fyld i en kage :-)) Pas på, tror den er stærkt vanedannende.. den smager fantastisk.

2 kommentarer:

  1. Uhhhhh den lyder da godt nok lækker Pia, må klart prøves

    SvarSlet
  2. hvor stor en kage passer den til? 24 cm?

    SvarSlet