Jeg har forsøgt mig med en ny mousse - og den smager fantastisk :-)
Du skal bruge:
150 g lys chokolade,
100 g nougat,
4 blade husblas,
1/2 l piskefløde.
100g hakkede hasselnødder.
- Udblød husblassen i koldt vand.
- knæk chokoladen ud i små stykker og skær nougat ud i små stykker og kom i en skål.
- varm fløden op (må ikke koge) og smelt det udblødte husblas i den varme fløde.
- hæld den varme fløde over chokolade/nougat
- kom film, der dækker helt ned til overfladen på skålen med fløde chokolade massen.
- stil på køl minimum 4 timer.
- pisk chokolade fløde massen let op med en håndmixer. (pas på, du ikke får pisket det for meget, så kan du risikere at det skiller)
- Vend de hakkede hasselnødder i moussen.
Så er moussen klar til at bruge som fyld i en kage :-)) Pas på, tror den er stærkt vanedannende.. den smager fantastisk.
Uhhhhh den lyder da godt nok lækker Pia, må klart prøves
SvarSlethvor stor en kage passer den til? 24 cm?
SvarSlet