Den nederste kage er lavet af 3 drømmekagebunde med et lag lys chokolademousse og et lag jordbærmousse. Den øverste kage er lavet af chokoladekage med 1 lag jordbærmousse imellem. Kagen er smurt op med vanilje frosting inden fondant er lagt på. Logoet er lavet i fondant og derefter farvet op med fødevare tusser. I kanten af kagen har jeg sprøjtet hvid royal icing med en lille stjerne tyl.
Du må ikke kopiere og bruge billeder og opskrifter fra min blog medmindre du linker til den :-) Du må meget gerne smide en kommentar, nu du alligevel besøger siden....
fredag den 11. november 2011
Endnu en bryst kage.
Så har jeg lavet endnu en brystkage:-) Det var væsentligt nemmere at lave denne gang, da jeg havde erfaringerne fra sidste gang med i tankerne.
Den nederste kage er lavet af 3 drømmekagebunde med et lag lys chokolademousse og et lag jordbærmousse. Den øverste kage er lavet af chokoladekage med 1 lag jordbærmousse imellem. Kagen er smurt op med vanilje frosting inden fondant er lagt på. Logoet er lavet i fondant og derefter farvet op med fødevare tusser. I kanten af kagen har jeg sprøjtet hvid royal icing med en lille stjerne tyl.
Den nederste kage er lavet af 3 drømmekagebunde med et lag lys chokolademousse og et lag jordbærmousse. Den øverste kage er lavet af chokoladekage med 1 lag jordbærmousse imellem. Kagen er smurt op med vanilje frosting inden fondant er lagt på. Logoet er lavet i fondant og derefter farvet op med fødevare tusser. I kanten af kagen har jeg sprøjtet hvid royal icing med en lille stjerne tyl.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
rigtig flot
SvarSletHej
SvarSletJeg er lidt i vildrede omkring fondant til disse brystkager. Kan se at du på dine kropskager lægger hudfarvet fondant over det hele, så du får to lag fondant. Gør du også dette ved denne hjertekage du har lavet? Bliver det ikke meget fondant når der skæres? Kunne man lægge hudfarvet "kun" hvor det kan ses, så man kun får et lag?
Jeg skal betrække kagerne på fredag, hvis du får set dette inden og evt. svaret mig.
Igen er jeg glad for at du vil dele ud af din erfaring og dejlige kager :-)
Mvh. Christina Makholm