lørdag den 5. november 2011

En lidt anderledes føs'dag..

Idag er det min føs'dag og den har været lidt anderledes end normalt.. Pigernes skole TFE (Tømmerup fri - og efterskole) havde 100 års jubilæum idag. Derfor har børnene haft en helt specielt uge, der sluttede med en festdag. Begge tøser, Emma 1. kl og Julie 4. kl havde valgt drama og de har øvet på en forestilling hele ugen. Igår fredag skulle det så vises til alle elever på skolen. Pigerne fik selvfølgelig lidt teatersminke på for at tage sig godt ud på scenen... Fredag aften fik Emma dog en lidt voldsom allergisk reaktion med meget hævet læber og øjne samt udslæt i hele ansigt samt overkrop og arme. Vi måtte en tur til vagtlægen, dergav hende en stor dosis antihistamin og så blev vi sendt på Holbæk børneafdeling. Da vi kom derind, var hævelsen ved at falde lidt og efter div kontroller af iltmætning o. lign fik Emma en stor dosis binyrebarkhormon og noget mere antihistamin og så fik vi lov til at køre hjem igen. Vi skulle selvfølgelig bare komme tilbag, hvis det blev værre igen.  Klokken var mange før vi kom hjem og jeg kom først i seng omkring kl 1 i nat. Søvn fik jeg ikke meget af, stod op x mange for at tjekke Emma. Umiddelbart ser det heldigvis u som om at det værste er overstået.. Nå men tidligt op idag, blev fejret af min søde kæreste og alle 3 tøser. Fik det fedeste Nikon digital spejlrefleks kamera.. uhh hvor skal der tages billeder nu. Fedt at jeg ikke skal tage billeder til bloggen med min Iphone mere :-)

Nå men vi kom også afsted til skolen og fik set teaterstykket.. Stolt det var jeg da.. tøserne klarede det godt. Vores mellemste Julie rappede en solo, det klarede hun sør'me godt.

Julies Rap :-)Nu er gassen gået lidt af ballonen og jeg er møj træt.. ser frem til en stille og rolig hyggeaften med familien. Tasse har lejet film og vi skal bare slappe af og hygge :-)

3 kommentarer:

  1. Det lyder nu som en rigtig dejlig dag... specielt når man kan være sammen med sin familie.. Igen tillykke med dagen.. må der komme mange flere og må de alle være lykkelige og mindeværdige

    SvarSlet
  2. Tak :-) Det har været en dejlig dag, sammen med dem jeg elsker :-D

    SvarSlet
  3. Stort tillykke med fødselsdagen. Dejligt at blive fejret af dem man holder af.

    SvarSlet