torsdag den 6. oktober 2011

Jordbærmousse

Jeg synes at jordbærmousse smager super godt i en kage :-) Det er denne opskrift, jeg bruger:
(rækker til 1 lag i 30 cm's kage).

1 ps frosne jordbær (ca 400 g),
1 dl sukker,
1 spsk. vanilje sukker
5 blade husblas,
1/2 liter fløde.

Gi' jordbær et opkog med sukker og vanilje sukker. Lad køle helt af i køleskabet.Udblød husblas i koldt vand. Tag lidt af jordbærsaften og varm op, smelt husblasen i den varme saft. Bland lidt efter lidt resten af jordbærrene i og bland det helle sammen med 1/2 piskefløde,der er pisket til flødeskum. Når det er blandet godt sammen, skal det i køleskabet minimum 3 timer inden det kommes i kagen.

Velbekomme :-)

2 kommentarer:

  1. Den var så lækker ikke sidste gang jeg laver lagkage med den som fyld

    SvarSlet