tirsdag den 6. september 2011

Kursus i roser og liljer..

Så blev det endelig dagen for et kursus hos Specialkøbmanden..  På dette kursus er temaet Roser og Liljer på ståltråd, som kan bindes sammen i buketter.

Her lærer du at lave blomster af gumpaste og med de hjælpemidler, som findes, så du kan dekorere flotte kager og cupcakes. Teknikkerne kan overføres til andre blomstertyper. Vi arbejder med fondant og gumpaste og laver de flotteste blomster.

Jeg glæder mig rigtig meget til at få lært noget nyt.. I hører mere, når jeg har været på kurset!

Ha' en dejlig dag :-)

5 kommentarer:

 1. Ej hvor sjovt - Jeg skal til det samme i Århus ved specialkøbmanden:) Lidt svært at skulle til forelæsning når ens hjerne kun kører om blomsterne der skal laves i aften...

  SvarSlet
 2. Ja det var da pudsigt at vi lige skal det begge 2. Jeg skal ind til special købmanden i Rødovre - glæder mig til ny inspiration.. Glæder mig til at høre, hvordan dit kursus var..

  SvarSlet
 3. øv... jeg har faktisk fået tilbudt en plads på det hold i aften, fordi en af mine kollegaers veninder er blevet syg.. men jeg kan desværre ikke, for jeg har lillepigen og farmand er til møde.. Øv.. kunne ellers have været hyggeligt at møde dig derude..

  SvarSlet
 4. Hej Pia
  Jeg glæder mig til at se resultaterne af kurset. Og jeg har store forventninger ;D for jeg har jo set hvor dygtig du er.

  SvarSlet
 5. Ej Linda, det var ærgeligt du ikke kunne komme med :-( Jeg synes det var et godt kursus og når jeg får øvet mig så skal det nok blive godt!
  Tak Joo.. det er altid dejligt med ros!

  SvarSlet