lørdag den 24. september 2011

Føs'dagskage til Meincke..

Min store datter Natasha skal til 18 års fødselsdag hos en god veninde i aften. Da hun blev spurgt, hvad hun ønskede sig, blev der svaret "en kage". Dette fik jeg at vide torsdag, og fik derfor meget travlt fredag.
Jeg startede kl 9 fredag morgen. Der blev bagt drømmekage bunde, lavet jordbær og chokolademousse. Mens kagen bagte og kølede af og moussen fik lov at sætte sig, fik jeg hurtigt lavet lidt pynt. Skoene blev lavet i ren gumpaste, da de ellers ikke ville nå at tørre. Roserne havde jeg lavet nogle dage iforvejen, dog til en anden kommende kage.De blev hurtigt dustet med rød pulverfarve. Over middag blev kagen lagt sammen og røg i køleskabet nogle timer, hvorefter den blev smurt op med hvid chokolade frosting. Kl 18 blev den overtrukket med fondant og perler langs kanten, flag samt navn og alder blev sat på. Så røg den ellers i køleskabet igen. Idag skulle jeg jo på kursus hos Kræmmerhuset i Slagelse, så det var vigtigt at kagen kun lige manglede sko og blomster, som jeg kunne nå at sætte på, når jeg kom hjem igen. Alt blev nået - havde man spurgt mig fredag morgen, ville jeg nok have været i tvivl om det kunne nås. Men færdig blev den!! Jeg vil dog lige indskyde, at det var absolut ikke den mest hyggelige kage at lave pga stressen. Der var ikke  tid til at hygge så meget som vanligt.
3 kommentarer:

 1. hvor er den blevet flot, godt gået på så kort tid, du er super dygtig

  SvarSlet
 2. Du er simpelhent bare blevet så dygtig til de kager der... måske du snart skal til at udbyde kurser ?? wauvvvvv.

  kærligst Annette

  SvarSlet
 3. Tak begge 2 :-) Jamen alle er da velkomne til en kop kaffe og lidt fondant hygge.. - det kunne være super hyggeligt! Så kunne vi dele hinandens erfaringer!

  SvarSlet