lørdag den 14. juli 2012

Zumba/gartner kage til Monas 50 års føs'dag.

Mona fylder 50 år og skal holde stor fest for familie og venner. Mona arbejder som gartner og danser Zumba i sin fritid - det har jeg prøvet at få på kagen..
Den nederste kage er lavet af lyse bunde med toblerone creme og hvid toblerone creme imellem. Den øverste kage er chokolade bunde med jordbærmousse og vaniljecreme med friske  danske jordbær imellem. Begge kager er smurt op med nutella smørcreme inden fondant er lagt på. Tyllet i kanterne med Royal Icing. Blomster, redskaber og Zumba danser er lavet af fondant tilsat tylose.



















3 kommentarer:

  1. Hej
    hvordan får du dine figurer så stive? jeg har nemlig haft problemer med at de falder sammen.
    hilsen Stine

    SvarSlet
  2. Hej Stine, jeg tilsætter tylose til fondanten, det gør at fondanten tørrer hurtigere og lidt hårdere op..

    SvarSlet
  3. Glemte lige at skrive, at jeg laver en stående figur over flere dage. Først laver jeg sko og ben og lader dem tørre helt inden jeg bygger overkroppen på. Der går grillspyd igennem begge ben og op i overkroppen, grillspydene stikker ca 5 cm ned i kagen.. (derfor laver jeg figurer på en kage dummie i flamingo, så spydene kan stå i flamingoen).

    SvarSlet