fredag den 31. august 2012

Gulerodskage med cream cheese frosting, pyntet med marcipan gulerødder

 
Mums, lækker gulerodskage til dagens gæster.. Jeg har brugt denne opskrift , dog ganget med 2 til en 25 cms form. Smurt op med dobbelt portion creamcheese frosting og pyntet med marcipan gulerødder..
Obs.. bagetiden på 1 time holdt ikke - min kage tog ca 1 time og 25 min at bage,,

lørdag den 4. august 2012

Bryllupskage til Maj og Jonas kombineret med dåbskage til lille Frederik.

Idag skal Maj og Jonas giftes og deres lille søn Frederik døbes. Kagen er lavet af 2 chokolade bunde og en lys marcipan bund. Der er hindbærmousse og hvid toblerone creme imellem. Kagen er smurt op med PSC inden fondant/marcipan er lagt på. (Jeg har brugt 50/50). Hele kagen er spayet med perlemor efterfølgende. Alt pynt er lavet i fondant tilsat tylose og brudeparret, bamserne og sutterne er modelleret i frihånd. Monogrammet har jeg selv lavet i Word og min kæreste har redigeret det i Photoshop, så det kom i det fine blå hjerte. Hjerterne er printet på sukkerpapir med fødevareblæk.
































Bryllupskage til Sabina og Brian kombineret med dåbskage til Tristan.

Sabina og Brian skal giftes idag samtidig med deres lille søn skal døbes. Derfor er det blevet en kombineret bryllups-dåbskage.
Kagen er lavet af lyse bunde med marcipan med et lag toblerone creme og et lag orange chokolade mousse imellem. Kagen er smurt op med PSC inden fondant er lagt på. Al pynt er modelleret i hånden af fondant tilsat tylose.